Pretraži...

Radionica “Primjena AI u digitalnoj transformaciji poduzeća”- 11. srpnja 2024.

Pridružite se radionici “Primjena umjetne inteligencije u digitalnoj transformaciji poduzeća” 11. srpnja 2024. u SPINIT-u. Radionicu će održati Boris Blumenschein i Darko Bosnar iz Infodom d.o.o. koji su dio projektnog konzorcija EDIH CROBOHUB++ – projekta usmjerenog na ubrzanje digitalne i zelene transformacije poduzetnika iz proizvodne industrije te javnog sektora.

Također, predstavit će se projekti i inicijative aktivne na Sveučilištu u Splitu koje su usko vezane uz spomenutu temu:

  • ADMA TranS4MErs – projekt koji se provodi zajedno s inozemnim stručnjacima iz područja istraživanja i digitalizacije. Prijavom na platformu https://trans4mers.eu/ korisnici dobivaju na korištenje digitalne vaučere u vrijednosti od 5000€ za preko 250 usluga, a namijenjen je tvrtkama u proizvodnom sektoru koji žele poboljšati svoje poslovanje koristeći se naprednim tehnologijama.
  • ENTERPRISE EUROPE NETWORK – EEN je međunarodna mreža koja pruža podršku malim i srednjim poduzećima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva kroz različite usluge i inicijative, te okuplja organizacije poznate po izvrsnosti u podršci poslovanju.
  • Potpora konkurentnosti i razvoju Splitsko – dalmatinske županije kroz umrežavanje i suradnju tvrtki i akademske zajednice.

Bruna Paušić iz EEN-a sa Sveučilišta u Splitu predstaviti će Poziv Ministarstva gospodarstva za Potporu poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo za 2024., ukupne vrijednosti 145.000.000,00 eura.

Detalji događanja:

  • Datum: 11. srpanj 2024.
  • Vrijeme: 9:30h
  • Lokacija: SPINIT Tehnološki park, Ul. A. G. Matoša 56, 21000 Split

Kako bi ste potvrdili svoj dolazak, molimo Vas da ispunite online obrazac.

Detaljnije informacije o radionici možete pronaći ovdje.

Preuzeto s: www.unist.hr

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.