Pretraži...

Poziv poduzetnicima na početnu konferenciju projekta EmBRACE_Interreg HR-BiH-CG_Split 03.07.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sa zadovoljstvom Vas poziva na predstavljanje novog projekta EmBRACE (Enhancing MSEs sustainaBle gRowth And CompEtitiveness) u okviru Fonda projekata malih vrijednosti (Small Project Fund – SPF), usmjerenog na poticanje suradnje mikro i malih poduzeća na pograničnom području Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Po prvi put na ovom programskom području, mikro i malim poduzetnicima na raspolaganju stoji ukupno 8.725.324,36 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA III, od čega je kroz prvi poziv raspoloživo 3.000.000,00 eura. Predviđeno trajanje javnog poziva je od 18. lipnja do 17. rujna 2024. Prijave za sudjelovanje u projektu predaju se putem poveznice.

Podrobnije informacije o projektu EmBRACE potražite na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a.

Projekt EmBRACE i svi detalji javnog poziva biti će predstavljeni na početnoj konferenciji u Splitu 3. srpnja. Broj mjesta je ograničen, stoga molimo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme. Sudjelovanje na konferenciji i radionicama je besplatno.

 

Br. Događanje Datum Mjesto Registracija
1. Početna konferencija i Radionica za  1. poziv za poduzetnike  03. srpanj 2024. (srijeda) SPLIT, HR – AC Hotel By Marriott, Domovinskog Rata 61a, Split Prijavi se OVDJE

 

Za dodatne informacije zainteresirani se poduzetnici mogu obratiti djelatnicima HAMAG-BICRO-a putem elektronske pošte embrace@hamagbicro.hr

Preuzeto s : www.hamagbicro.hr

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.