Pretraži...

Edukativna radionica „Brendiranje poljoprivrednih proizvoda“

češnjak

Općina Lećevica

poziva zainteresiranu javnost na Edukativnu radionicu u sklopu EU projekta Razvoj poduzetničkih potporne institucije Grada Kaštela“ ref. br projekta KK.03.1.2.10.0011 „Brendiranje poljoprivrednih proizvoda“
koja će se održati 28. studenog 2023 godine (utorak ) u 11 sati
u prostorijama Općine Lećevica na adresi: Trg A. Bužančića Tice 2, 21 202 Lećevica

Edukativna radionica se provodi u sklopu projekta „Razvoj poduzetničkih potpornih institucije Grada Kaštela“ ref. br projekta KK.03.1.2.10.0011 sufinanciranog iz ITU mehanizma, razvoj poduzetničkih potpornih institucija Urbane aglomeracije Split i potpisanog Sporazuma o partnerstvu na predmetnom projektu i obveze Općine Lećevica kao partnera nabava usluge pod aktivnošću 5. predmetnog Ugovora Specijalizirani savjetodavni -edukativni program.

Radionica je namijenjena MSP-ovima i potencijalnim poduzetnicima iz područja kreativnih industrija i pronalazak inovativnih rješenja u brendiranju poljoprivrednih proizvoda. Cilj programa je jačanje prepoznatljivosti lokalnih proizvoda, te konkurentnosti lokalnog gospodarstva.

Održavanje edukacije na temu „Brendiranje poljoprivrednih proizvoda“ s ciljem poticanja kreativnih industrija s primjenom u marketingu poljoprivrednih proizvoda i jačanja interesa za brendiranje poljoprivrednih proizvoda.

Edukacija obuhvaća sljedeće:

• prezentacija mogućih rješenja (aplikacije za plasman hrane, pakiranje proizvoda, dizajn ambalaže),

• razvoj i primjenu prikladnih modela marketinga, brendiranja agro i bio proizvoda, plasman na tržište;

• povezivanje prodaje s turističkim sektorom.

Predavanje će održati Jelena Bikić.

Ciljana skupina poljoprivrednici i MSP- ovi s područja Lećevice.

Poseban naglasak programa bit će pružanje informacija o djelovanju sa svrhom snažnijeg povezivanja lokalne poljoprivrede s turističkim sektorom. Cilj programa je jačanje prepoznatljivosti lokalnih proizvoda ,te doprinos konkurentnosti lokalnog gospodarstva.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.