Pretraži...

Poziv poduzetnicima na potpisivanje Ugovora o sufinanciranju

kemijska bilježnica

Svim poduzetnicima koji su udovoljili uvjetima Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Kaštela za 2023. godinu

 

Poziv na potpisivanje Ugovora o sufinanciranju iz Programa poticanja razvoja poduzetništva za 2023. godinu koji provodi Grad Kaštela, Upravni odjel za gospodarski razvoj i fondove Europske unije, na temelju javno objavljenih rezultata Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Kaštela za 2023. godinu.

Ovim putem pozivamo odgovorne osobe/vlasnike poslovnih subjekata, koji su ostvarili pravo na bespovratnu potporu u okviru Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Kaštela za 2023. godinu, na potpisivanje ugovora o sufinanciranju, u zgradu Gradske uprave, 3 kat: sobe: 13, 14, 15, u vremenu od 08.00 do 15.00, na adresi: Braće Radić 1, Kaštel Sućurac.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.