Pretraži...

BESPLATNI EDUKATIVNI PROGRAM – “Inovacije i Intelektualno Vlasništvo”

laptop

BESPLATNI EDUKATIVNI PROGRAM

Kaštelanska razvojna agencija suradnji s IRI Centrom organizira edukativni program pod nazivom “Upravljanje Kreativnošću i Inovacijama,” koji se odvija tijekom listopada i studenog u Kaštelima.

Ovaj program pruža jedinstvenu priliku svima zainteresiranima za razvoj i implementaciju kreativnih inovacija da se konzultiraju s vrhunskim stručnjacima iz područja inovacija. Tijekom programa bit će organizirane individualne i grupne konzultacije, kao i dva inspirativna predavanja koja će obogatiti razumijevanje ova dva ključna aspekta poslovanja.

“Inovacije i Intelektualno Vlasništvo”

Predavanje koje će se održati 9. studenog s početkom u 13 sati namijenjeno je svima koji žele bolje razumjeti koncept intelektualnog vlasništva. Na ovom predavanju sudionici će naučiti što intelektualno vlasništvo zapravo znači, kako ga zaštititi, i kako ga iskoristiti u razvoju poslovanja.

Predavanje će se održati u prostorima Razvojne agencije Grada Kaštela na adresi Braće Radić 1 u Kaštel Sućurcu.

Kako do više informacija?

– Kaštelanska razvojna agencija poziva sve zainteresirane da za više informacija ili prijavu, posjete Kaštelansku razvojnu agenciju ili nazovu na: 098 191 2574.
Ne propustite priliku za unaprjeđenje razumijevanja inovacija i implementacije kreativnosti u poslovnom svijetu – poručili su iz Kaštelanske razvojne agencije.

 

Preuzeto s: https://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/74618-naucite-upravljati-kreativnoscu-i-inovacijama
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.