Pretraži...

Naučite upravljati kreativnošću i inovacijama

ideja

BESPLATNI EDUKATIVNI PROGRAM KROZ LISTOPAD I STUDENI

Kaštelanska razvojna agencija suradnji s IRI Centrom organizira edukativni program pod nazivom “Upravljanje Kreativnošću i Inovacijama,” koji će se odvijati tijekom listopada i studenog u Kaštelima.

Ovaj program pruža jedinstvenu priliku svima zainteresiranima za razvoj i implementaciju kreativnih inovacija da se konzultiraju s vrhunskim stručnjacima iz područja inovacija. Tijekom programa bit će organizirane individualne i grupne konzultacije, kao i dva inspirativna predavanja koja će obogatiti razumijevanje ova dva ključna aspekta poslovanja.

“Upravljanje Inovacijama”

Na prvom predavanju koje je će se održati 12. listopada s početkom u 13 sati, sudionici će imati priliku saznati više o upravljanju inovacijama i natječaju “Provjera Inovativnog Koncepta – Vaš Ulazak u Svijet Inovacija.” Također, sudionici će se educirati o konceptima tehnološkog rizika, definiranju faza razvoja tehnologije, i kako planirati istraživanje i razvoj inovacija.

“Inovacije i Intelektualno Vlasništvo”

Drugo predavanje koje će se održati 9. studenog s početkom u 13 sati namijenjeno je svima koji žele bolje razumjeti koncept intelektualnog vlasništva. Na ovom predavanju sudionici će naučiti što intelektualno vlasništvo zapravo znači, kako ga zaštititi, i kako ga iskoristiti u razvoju poslovanja.

Oba predavanja će se održati u prostorima Razvojne agencije Grada Kaštela na adresi Braće Radić 1 u Kaštel Sućurcu.

Kako do više informacija?

– Kaštelanska razvojna agencija poziva sve zainteresirane da za više informacija ili prijavu, posjete Kaštelansku razvojnu agenciju ili nazovu na: 098 191 2574.
Ne propustite priliku za unaprjeđenje razumijevanja inovacija i implementacije kreativnosti u poslovnom svijetu – poručili su iz Kaštelanske razvojne agencije.

 

Preuzeto s: https://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/74618-naucite-upravljati-kreativnoscu-i-inovacijama

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.