Pretraži...

Poziv na prezentaciju: „Kako do potpora za poduzetnike na području grada Kaštela?“

Kaštela

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike na prezentaciju: „Kako do potpora za poduzetnike na području grada Kaštela?“ koja će se održati u prostorijama Razvojne agencije Grada Kaštela (bivša zgrada kemijske škole) na adresi: Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, u utorak 19.09.2023. u 18:00 h.

Grad Kaštela je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Kaštela za 2023. godinu, namijenjen mikro i malim poduzetnicima sa sjedištem i obavljanjem gospodarske djelatnosti na području grada Kaštela.

Novčana sredstva su osigurana iz Proračuna Grada Kaštela, te će se dodjeljivati kroz dvije mjere: Mjera 1: Potpore za konkurentnost i održivost poslovanja i Mjera 2: Poduzetnici početnici

Ukupan iznos sredstava iz ovog Javnog poziva je: 200.000,00 EUR-a, a rok za podnošenje prijava je: 27. rujna 2023. godine do 15.00 sati.

Vaše sudjelovanje možete potvrditi slanjem mail-a na sljedeću adresu: info@kastelara.hr

Više detalja javnog poziva je dostupno na sljedećoj poveznici

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.