Pretraži...

Prijavite se na online događanje na temu ”Digitalisation in Agri-food” koje će se održati 10. svibnja 2023. godine

laptop

Sveučilište u Splitu u sklopu Enterprise Europe Network mreže (EEN), skupa s projektnim partnerima iz cijele WB+ (Western Balkans + Hrvatska + Slovenija) regije organizira online događanje na temu ‘‘Digitalisation in Agri-food” koje će se održati sutra, 10. svibnja 2023. godine od 10:00 do 12:00 sati putem Zoom platforme.

Događanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem linka: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMscuqtrz0pGNZ4hBSb-6vfZ3XWmyy6wfIw#/registration

Događanje i inicijativa nastali su s ciljem upoznavanja tvrtki i klijenata s lokalnim digitalnim rješenjima unutar pojedine industrije te kreiranja mogućih partnerstva.

Na prvom WB++ događanju ‘Digitalisation in Tourism’ 10 tvrtki iz regije predstavljalo je svoje proizvode i usluge pred gotovo 100 sudionika, a kako je prošlo možete vidjeti na Youtube-u.

Ovaj put svoje proizvode i usluge predstavlja deset tvrtki iz regije, a iz hrvatske sudjeluju šibenski Food 4 People i zagrebački Digital Agro, a više o svima pronađite u agendi događanja.

 Zašto sudjelovati?

  • Prilika da čujete digitalna rješenja iz regije koja mogu biti korisna za vaš posao
  • Upoznajte tvrtke iz regije
  • Networkajte
  • Pronađite buduće partnere za svoj posao
  • Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja

Događanje WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja tvrtki i jačanja partnerstva i povezivanja u regiji.

Preuzeto od: HAMAG-BICRO Ispostava Splitsko-dalmatinske županije

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.