Pretraži...

Fond za MSP-ove za 2023.- bespovratna sredstva

laptop rad

Otvoreni Fond za MSP-ove u okviru inicijative „Ideas Powered for Business.

Ovaj program bespovratnih sredstava osmišljen je kako bi se malim i srednjim poduzećima iz EU-a pomoglo u zaštiti njihovih prava intelektualnog vlasništva (IV). Fond za MSP-ove inicijativa je Europske komisije koju provodi Ured Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO), a trajat će od 23. siječnja 2023. do 8. prosinca 2023.

 

Ukupna sredstva za 2023.g. iznose više od 25 mil Eura, dostupna su tijekom cijele godine prema redoslijedu prijave, a mogu se koristiti za:

  • troškove usluge IP Scan-a (Voucher 1) te
  • troškove registracije žiga i industrijskog dizajna putem nacionalnih, regionalnih, europskih i međunarodnih sustava zaštite  (Voucher 2).

 

Više informacija dostupno je na EUIPO-voj stranici Fonda za MSP-ove za 2023.

Obrazac za prijavu možete podnijeti putem Računa u Fondu za MSP-ove na sljedećoj poveznici: Podnesite prijavu

Dodatne informacije o uvjetima za podnošenje prijave možete pronaći u Smjernicama za podnositelje prijave i na stranici EUIPO-a.

Ukoliko imate dodatna pitanja, obratite se Informacijskom centru DZIV-a na kontakte: e-mail: info@dziv.hr ili prijavom na e-savjetovanje: https://www.dziv.hr/hr/savjetovanje ili na tel.+385 1 6109 825

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.