Pretraži...

Poziv na informativnu radionicu – Prilike za financiranje za poduzetnike putem programa HAMAG-BICRO-a: 06.10.2022. u 17 sati

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike (mikro, male, srednje, OPG-ove, fizičke osobe registrirane za djelatnosti na koje se odnose njihova planirana ulaganja) da se pridruže

u četvrtak 06.10.2022., na informativnoj radionici u organizaciji HAMAG-BICRO i Razvojne agencije Grada Kaštela, na temu potpornih programa koje HAMAG-BICRO ima na raspolaganju za poduzetnike.

Također, sudionici će dobiti i osnovne informacije o mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava u odnosu na trenutno otvorene Pozive i one koji su planirani u tekućoj godini.

Prezentacija će se održati u prostorijama Razvojne agencije Grada Kaštela, na adresi Braće Radić 1 u Kaštel Sućurcu, s početkom u 17 sati.

Očekivano trajanje predavanja je sat vremena, a nakon izlaganja ćemo vam biti na raspolaganju vezano za sva pitanja na temu iz predavanja.

Prijaviti se možete putem e-maila: info@kastelara.hr ili na telefon: 021 205 253.

Veselimo se Vašem dolasku!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.