Pretraži...

Novi termini Škole digitalnog marketinga i razvoja proizvoda za poduzetnike koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije!

laptop stol

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda (engl. product development) je interaktivni i intenzivni trening program usmjeren na praktična znanja u domeni digitalnog marketinga i razvoja proizvoda.

Edukacijski programi su namijenjeni za male i srednje poduzetnike sa područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije te kreiraju inovativne proizvode i/ili rješenja koja mogu unaprijediti konkurentnost sektora.

Edukacije su osmišljene u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija“ KK.03.1.2.10.0005 kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. kao nositelj i CEDRA j.d.o.o. kao projektni partner.

Prijave se vrše putem e-maila: info@mosaicincubator.com i putem poveznice: meet.zoho.eu

Termini: 18. i 19. srpnja od 10:00 do 14:00 sati

Nakon sudjelovanja u edukacijama poduzetnici će imati i priliku sudjelovati u besplatnim intenzivnim mentorskim programima koje pripremaju MOSAIC incubator & CEDRA.

Preuzeto s: www.mosaicincubator.com/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.