Pretraži...

MOSAIC incubator- besplatni webinar – Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda

besplatni webinar mosaic incubator

Prijave na link https://meeting.zoho.eu/meeting/register…

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda (engl. product development) je interaktivni i intenzivni trening program usmjeren na praktična znanja u domeni digitalnog marketinga i razvoja proizvoda. Namijenjena je poduzetnicima sa područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije i koji se susreću sa izazovima promocije, plasmana i prodaje proizvoda na novim i digitalnim tržištima ili žele pobliže upoznati metodologiju razvoja novih proizvoda / usluga.

Cilj ovog programa nije obučiti poduzetnike o naprednim tehničkim i specijalističkim znanjima potrebnim za izradu Web stranice, optimizaciju sadržaja, Google Analytics i sl., nego im dati praktične smjernice u okviru ove problematike te ih upoznati sa važnostim koncepata koji se u tim području koristima. Primjerice, neke od tema koje će se predstaviti sudionicima su „optimizacija teksta“, učinkovitost kampanja, komunikacija putem e-maila i sl.

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda će se organizirati kao dvodnevni online program prema sljedećem rasporedu:

 

 

 

1. dan: 12. 07. 2022. od 10:00 do 14:00 – Oglašavanje i vrste oglašavanja, Storytelling, Digitalni marketing i prodaja

2.dan: 13. 07. 2022. od 10:00 do 14:00 -Razvoj novih proizvoda, Tehnologija i digitalna transformacija.

 

 

 

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda (engl. product development) je jedna od osam usluga razvijenih u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija (KK.03.1.2.10.0005) kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. i CEDRA SPLIT j.d.o.o. Za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije sudjelovanje u programu je besplatno. Za sudjelovanje se možete prijaviti popunjavanjem forme, putem e-maila info@mosaincincubator.com ili na mobitel 091 352 9070 (poziv, sms, WhatsApp).

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.