Pretraži...

Otvorene prijave za konferenciju: Održivi plavi rast u Republici Hrvatskoj koja se održava 29. travnja 2022. godine

interreg mediterranean b blue

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo,  inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) provodi strateški projekt B-Blue u okviru Prioritetne osi 4. Programa prekogranične suradnje Jačanje upravljanja Mediteranom. U okviru tog projekta a s ciljem informiranja, okupljanja i umrežavanja što većeg broja dionika za sudjelovanje u Industrijskoj tranziciji Jadranske Hrvatske, organizira konferenciju:

Održivi plavi rast u Republici Hrvatskoj

Vrijeme održavanja: petak, 29. travnja 2022. godine u 9.30 sati

Mjesto održavanja: Hotel Kolovare, Bože Peričića 14, Zadar

Konferencija je ujedno i prilika poduzećima iz Republike Hrvatske za upoznavanje s projektom B-Blue i Plavim biotehnološkim hubovima te lancima vrijednosti na kojima su radile partnerske institucije iz Francuske, Grčke, Italije, Slovenije i Španjolske.

Sudionicima će tijekom prezentacije alata razvijenog u okviru projekta B-Blue, biti omogućena online registracija i pridruživanje u ‘Match making tool’ i Marina platformu.

Potom će biti detaljno upoznati s metodologijom vezanom uz regionalni lanac vrijednosti PLAVI RAST Jadranske Hrvatske, kao i s planovima i mogućnostima korištenja sredstava i financiranja iz različitih izvora te komparativnim prednostima koje umrežavanje poduzetnika donosi u sektoru Plavog rasta. U okviru događanja bit će organizirani i B2B sastanci.

  • Za sudjelovanje na konferenciji nema kotizacije niti ograničenja broja sudionika iz jednog poduzeća odnosno institucije.
  • Sudionici sami snose troškove puta i eventualnog smještaja, a registraciju je potrebno izvršiti putem PRIJAVNOG OBRASCA

Detaljniji program konferencije je dostupan ovdje

Sve dodatne informacije vezane uz konferenciju dostupne su putem elektronske pošte: b-blue@hamagbicro.hr 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.