Pretraži...

Besplatna radionica za obrtnike – mogućnost ostvarivanja bespovratnih sredstava

laptop stol

 

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije nastavlja s ciklusom besplatnih radionica o mogućnostima ostvarivanja bespovratnih sredstava za obrtnike. Nakon inicijalne radionice koja je izazvala veliki interes obrtnika, ovaj put fokus predavanja bit će na natječajima Grada i Županije.

Kako pripremiti i prijaviti projektnu prijavu, kome se obratiti za pomoć u pisanju projekata i gdje pratiti aktualne natječaje i natječaje u najavi, neka su od pitanja na koje će obrtnici dobiti odgovore na ovoj radionici.

Radionica će se održati ovog četvrtka 17. ožujka s početkom u 18 sati u prostorijama područne komore na adresi Ruđera Boškovića 28 u Splitu.

Kao i prvi put, predavačica će biti Ana Jerkunica, voditeljica Odsjeka za provedbu ITU mehanizma iz Službe za međunarodne i EU projekte Grada Splita.

Sukladno epidemiološkoj situaciji broj polaznika je ograničen, a prijaviti se možete putem email adrese ok.split@hok.hr ili pozivom na broj telefona 021 470-114.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.