Pretraži...

Natječaj za tip operacije 4.1.2 Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš

krave livada

29.12.2021., objavljen je Natječaj za tip operacije 4.1.2 Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš. Ukupna vrijednost Natječaja je 67 milijuna kuna, a namijenjen je fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika te proizvođačkim organizacijama priznatim u sektoru stočarstva (svinjetine, mlijeka i mliječnih proizvoda, govedine i teletine, mesa peradi ili ovčetine i kozletine).

Svrha Natječaja je smanjenje štetnog utjecaja na okoliš i povećanje plodnosti tla. Intenzitet javne potpore je do 50 % (Europska unija sudjeluje sa 85% udjela, a Republika Hrvatska s 15% udjela)
Intenzitet potpore po projektu može se uvećati za dodatnih 20% u određenim slučajevima.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu: od 15. ožujka 2022. godine od 12:00 sati do 12. svibnja 2022. godine do 12:00 sati.

Više detalja o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji, na sljedećem linku:

https://ruralnirazvoj.hr/natjecaj-za-tip-operacije-4-1-2-zbrinjavanje-rukovanje-i-koristenje-stajskog-gnojiva-u-cilju-smanjenja-stetnog-utjecaja-na-okolis/

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.