Pretraži...

Natječaj za provedbu podmjere 1.1 „Potpora za strukovno osposobljavanje i aktivnosti stjecanja vještina“

rad laptop

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRR) objavila je 22. listopada 2021. Natječaj za provedbu podmjere 1.1. „Potpora za strukovno osposobljavanje i aktivnosti stjecanja vještina“, provedba tipa operacije 1.1.2  „Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike ”.

Svrha Natječaja je osigurati specifično osposobljavanje za poljoprivrednike nositelje, članove poljoprivrednih gospodarstava kao i za rukovoditelje i zaposlenike u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru, a čime će se doprinijeti povećanju korištenja novih metoda proizvodnje temeljenih na rezultatima istraživanja i razvoja, inovativnih praksi, konkurentnosti gospodarstava, udruživanja, kao i boljem razumijevanju zaštite i očuvanja okoliša i prirode.

Prihvatljivi korisnici su pravne osobe registrirane za djelatnost pružanja usluga obrazovanja i savjetovanja izvan sustava redovite naobrazbe.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava Natječaja je 7.500.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 15. studenoga 2021. godine od 12:00 sati do 15. veljače 2022. godine do 12:00 sati.

Detalje Natječaja možete pogledati ovdje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.