Pretraži...

JAVNI POZIV – Potpora za osiguranje u poljoprivredi

livada planina

Splitsko- dalmatinska županija objavila je 4. listopada 2021. godine Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore iz Mjere 5. Potpora za osiguranje u poljoprivredi, Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko- dalmatinske županije.

 Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za potporu iz Mjere 5. Potpora za osiguranje u poljoprivredi iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije za 2021.godinu.

Na Javni poziv imaju sve pravne i fizičke osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koje su u svojstvu osiguranika za svoju proizvodnju osigurane Policom osiguranja koja pokriva štete do 20% iznosa osiguranja poljoprivredne proizvodnje godišnje,  u razdoblju od 01. siječnja do 31. listopada tekuće godine, imaju prebivalište odnosno sjedište kao i poljoprivrednu proizvodnju  na području Splitsko-dalmatinske županije i nemaju dugovanja prema Splitsko-dalmatinskoj županiji po osnovi  kreditiranja poljoprivrede.

Rok za podnošenje zahtjeva je 30 dana od dana objave Javnog poziva.

Više informacija o uvjetima dodjele potpore i potrebnoj dokumentaciji za prijavu na linku ispod teksta.

JAVNI POZIV – Potpora za osiguranje u poljoprivredi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Grada Kaštela.